cimer

feel

.

Tegye teljessé pihenését!

2014-ben a Dudits Kastély Spa részleggel bővült. Ha a pihenésre gondolunk, már-már elkerülhetetlenül ehhez a fogalomhoz tartozik a wellness, egy kis csobogás. Így ahhoz, hogy pihenése valóban teljes értékű legyen éljen szolgáltatásainkkal:

 

Finn szauna

A finn szauna, másnéven száraz szauna is, a víz mégis alapvető szerepet kap benne. A kövekre vizet locsolva megtapasztalható a száraz és párás levegőváltakozásának élménye, amitol felfrissül a test. A finn szauna egészségre kifejtett jótékony hatása mellett közös társasági élményt is jelent.

 

Infra szauna

Az infraszauna sokaknál azért is jobban kedvelt, mert hőmérséklete nem éri el a 90 Celsius fokot. Itt a test melegszik fel a kabinban, a levegõ csak kis mértékben, ezért ez a szaunafajta jobban kíméli a szívet. Az infravörös hőkabinban a napsugárzás összetételéhez hasonló sugárzási hő éri a testet. A sugarak hőenergiává alakulnak, a vérkeringéssel pedig minden szervhez eljutnak. Az infraszauna kedvező hatással van különbözõ betegségekre, és kitűnő fájdalomcsillapító hatású. A finn szauna 70-100 °C-os hőmérsékletéhez képest az infraszaunában csupán 30-65 °C van.

 

Gőzkabin

A gőzkabin a török fürdők hangulatát és levegőjét nyújtja, segítve a stressz oldását, az izomlazítást, a regenerálódást és a szervek ideális vérellátását. A gőzkabin az egészségünkre gyakorolt jótékony hatásainak köszönhetően enyhíti a légzőszervi betegségek tüneteit, bársonyos és hidratált bőrt eredményez, megelőzi a cellulitisz kialakulását és fokozottan serkenti a méregtelenítést egyaránt.

 

Dézsazuhany

A dézsazuhany használata nagyon kedvelt a hagyományos finn szauna használóinak körében. Szaunázás után ideális bőrünk intenzív lehűtésére.

Dézsazuhany esetén hideg vízzel megtöltött, fából készült dézsa tartalmát zúdítjuk magunkra. Amennyiben a dézsára felrögzített kötelet meghúzzuk, akkor az kimozdul egyensúlyi helyzetéből és a benne levő jelentős mennyiségű hideg víz egyszerre zúdul ránk. Az fürdőt követően a dézsa automatikusan feltöltődik.

 

Jacuzzi

A víz nem hiába az élet forrása, hatása a testre és a lélekre egyszerre egyedülálló. A hidromasszázs a jó hőmérsékletű víz és a levegő megfelelő elegyítésével alkotja a masszírozó vízsugarat, mely optimálisan növeli a fürdőzés során elért ellazító hatásokat, mint a vérkeringés felgyorsulása, a sejtek megnövelt oxigénellátása, a vérnyomás ideális optimalizálása, az izmok ellazulása.

 

TEKINTSE MEG CSOMAGAJÁNLATAINKAT!

 

 

  

.
Térkép
map

 

Közösség

twitterinstagrampinterestfb