cimer

feel

Szobakínálatunk

A kastélyban található minden szoba saját fürdővel, színes televízióval és hűtővel felszerelt, sajátos hangulatú szobákban történő elhelyezésre van lehetőség. Amennyiben a kastélyban található szobák száma nem lenne elegendő, előzetes egyeztetés után a község és a környék szállásadóival együttműködve bővíteni tudjuk a létszámot.

 

Szobaáraink

SzobaárakReggelivel
Egyágyas szoba 16500 Ft - 55 Euro
Kétágyas szoba 22500 Ft - 75 Euro
Háromágyas szoba 31500Ft - 105 Euro

 

Fenti áraink bruttó értendők és tartalmazzák a bőséges svédasztalos reggeli árát, Soboron idegenforgalmi adó nem kerül felszámításra.

 

Vendéglátás a kastélyban

A szállodában állandó étterem nem üzemel, ezért nincs lehetőség spontán éttermi látogatásra, viszont előjegyzés alapján szívesen vállalunk családi rendezvényeket, konferenciákat, esküvőket, céges partnertalálkozókat, illetve minden elképzelésnek igyekszünk megfelelni.

 

Szállóvendégeinknek természetesen igény esetén biztosítunk ebédet és vacsorát is, ezen elképzelések egyeztetéséhez kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot.

 

A kastély adta vendéglátási lehetőségekről további információk itt találhatnak, rendezvényajánlatainkat pedig itt tekinthetik meg.

 

.
Térkép
map

 

Közösség

twitterinstagrampinterestfb